Céges logó egy cikkben

Bemutatkozás - Barafa 2000 Kft

Cégünk a Barafa 2000 Kft egy 2000 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, melynek keretében fenyőkérget forgalmazunk magánszemélyeknek és viszonteladóknak egyaránt.

Az elmúlt több mint tíz év alatt, nagy tapasztalatot szereztünk a hagyományos, mellette a speciálisabb alapanyagok feldolgozásában is, mint az osztrák erdőkből érkező vörös fenyőkéreg. Telepeinken már a megszokott széles termékskálával várjuk Önöket, így az említett vörös fenyőkérgen kívül borovi, luc, és erdei fenyőkérget is forgalmazunk különböző rostálási méretben és zsákolási kiszerelésben, vagy kérésre akár ömlesztett áruként is.

Folyamatos ellátást biztosító beszállítói hálózatunk lehetővé teszi, hogy Vevőinket egészen kis, pár zsákos eladásoktól a több ezer zsákos megrendelésekig is ki tudjuk szolgálni a megszokott színvonalon, a pontos szállítási határidő betartásával. Szolgáltatásaink minőségére meglévő ügyfeleink elégedettsége a bizonyíték.

Az elmúlt évek kompromisszummentes munkájának eredményeként megnyitottuk második telepünket, hogy Vevőink kényelmesen el tudják érni termékskálánkat.